Tradycja w nowym wydaniu

Kiełbasa KOZACKA na grilla z cebulą, czosnkiem i szparagami

Kolorowe warzywa i wyrazista kiełbaska tworzą pyszną całość, obok której nie można przejść obojętnie. Zaserwuj to danie swoim bliskim – zniknie ze stołu w mgnieniu oka!

Danie główne

Kiełbasa KOZACKA na grilla z cebulą, czosnkiem i szparagami

To danie jest idealne na letnie grillowanie z przyjaciółmi i rodziną. Przygotowanie jest proste, a efekt końcowy – zachwycający! Zainspiruj się naszym przepisem i stwórz niezapomniane chwile przy grillu.

Składniki

  • kiełbasa KOZACKA na grilla
  • cebula czerwona
  • cebula żółta
  • szparagi
  • pomidorki koktajlowe
  • czosnek
  • rozmaryn
  • natka pietruszki
  • chilli w płatkach
  • sól i pieprz
  • oliwa z oliwek

Przygotowanie

Warzywa pokroić w grube plastry lub większe kawałki, czosnek w plasterki.

Zioła posiekać.

Wymieszać wszystko razem, doprawić solą, pieprzem oraz chilli i dodać oliwę z oliwek.

Grillować z kiełbasą KOZACKĄ.

Można podawać z sałatką coleslaw.