Infolinia +48 29 764 11 01

Pieczeń Mojej Mamy

Pieczeń Mojej Mamy

Kategoria: dania główne

Składniki:

  • Dowolne mięso z linii Mięsa Mojej Mamy.

Sposób przyrządzania

Mięso wyjąć z opakowania, włożyć do naczynia żaroodpornego, na blachę lub owinąć folią metalizowaną. Rozgrzać piekarnik do temperatury 180-200 C. Następnie do rozgrzanego piekarnika włożyć mięso i piec 45-60 min. (waga porcji ok. 1 kg). W trakcie pieczenia od czasu do czasu polewamy mięso powstałym sosem.

Po wyjęciu z piekarnika pieczeń jest gotowa do podania na stół.

Życzymy smacznego.

Inne w tej kategorii

Bigos domowy

Składniki:

1 i 1/2 kg kiszonej kapusty, mała główka świeżej kapusty (ok.1 kg...

zobacz przepis

Gęś nadziewana kaszą

Składniki:

gęś, włoszczyzna, 3-4 grzyby, 1 łyżka masła, 2 jaja, pęczek pie...

zobacz przepis

Przepisy polecane

Panierowane Paryżanki

Składniki:

parówki Paryżanki ZM Pekpol – 1 opakowanie, ser żółty (3 plaste...

zobacz przepis

Paryżankowe serduszka

Składniki:

paryżanki klasyczne ZM Pekpol, 2 jajka, szczypiorek

zobacz przepis

Kieszonki schabowe z sałatką serową

Składniki:

schab pieczony ZM Pekpol, ok. 300 g, ser żółty, 150 g, 1 łyżka gr...

zobacz przepis
Branżowy program promocji
Nr POIG.06.05.02-00-149/12-00
Projektu „ Rozwój eksportu czynnikiem wzrostu poziomu konkurencyjności firmy W ramach poddziałania 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji działania 6.5 Promocja polskiej gospodarki osi priorytetowej 6 Polska gospodarka na rynku międzynarodowym Programu Operacyjnego Innowacyjna gospodarka, 2007-2013

Administratorem danych osobowych są Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.,
ul. Przemysłowa 31, Ławy, 07 - 410 Ostrołęka

Na podstawie art. 4c ustawy z dnia 8 marca 2013r. o przeciwdziałaniu nadmiernym opóźnieniom w transakcjach handlowych Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. oświadczają, iż posiadają status dużego przedsiębiorcy w rozumieniu przepisów ustawy.