Infolinia +48 29 764 11 01

Kurpiowskie specjały nagrodzone przez instytut przemysłu mięsnego

Schab, baleron i boczek z linii Kur­piowskie Specjały zostały odzna­czone tytułem „Produkty Najwyżej Jakości w Przemyśle Mięsnym”, zaś Szynka otrzymała Złoty Medal.

kurpiowskie-specjaly – jako najlepszy produkt ze wszystkich zgłoszonych do oceny.

Z przyjemnością informujemy, że na­sza linia produktów Kurpiowskie Spe­cjały – schab, boczek i baleron zostały odznaczone w prestiżowym konkursie organizowanym przez Instytut Biotech­nologii Przemysłu Rolniczo – Spożyw­czego im. Pr of. Wacława Dąbrowskiego tytułem „Produkty Najwyżej Jakości w Przemyśle Mięsnym JESIEŃ 2015”, zaś szynka Kurpiowskie Specja­ły otrzymała Złoty Medal – jako najlepszy produkt mięsny w kategorii wędzonek tradycyjnych JESIEŃ 2015.

Przy ocenie produktów brano pod uwa­gę wiele czynników: smak, zapach i wy­gląd. Dzięki temu wiemy, że nagrodzone specjały spełniają najwyższe standardy jakościowe i walory smakowe.

Poleć znajomemu
Wyślij e-mailem
Branżowy program promocji
Nr POIG.06.05.02-00-149/12-00
Projektu „ Rozwój eksportu czynnikiem wzrostu poziomu konkurencyjności firmy W ramach poddziałania 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji działania 6.5 Promocja polskiej gospodarki osi priorytetowej 6 Polska gospodarka na rynku międzynarodowym Programu Operacyjnego Innowacyjna gospodarka, 2007-2013

Administratorem danych osobowych są Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.,
ul. Przemysłowa 31, Ławy, 07 - 410 Ostrołęka

Na podstawie art. 4c ustawy z dnia 8 marca 2013r. o przeciwdziałaniu nadmiernym opóźnieniom w transakcjach handlowych Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. oświadczają, iż posiadają status dużego przedsiębiorcy w rozumieniu przepisów ustawy.