Przyjmujemy oferty przygotowania oraz wydruku materiałów informacyjno-promocyjnych w języku angielskim w formie broszury.Oferta obejmuje projekt graficzny, skład i przygotowanie do druku oraz druk materiałów.
Przyjmujemy oferty na kompleksową organizację Udziału w Międzynarodowych Targach Żywności SIAL PARYŻ 2014, które odbędą się w dniach 19-23 października 2014r. w Paryżu. W związku z realizacją projektu będącego częścią Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Poddziałanie 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji współfinansowanego przez Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego.
Uwielbiamy grillować – to w sezonie wiosenno-letnim najpopularniejsza forma relaksu. Głównie w weekendy, ale zdarza się też spontaniczny grill w tygodniu. To okazja, by spędzić czas w towarzystwie przyjaciół czy rodziny i zjeść aromatyczne potrawy z rusztu. Aby ich pieczenie zakończyło się kulinarnym sukcesem, warto przestrzegać kilka zasad. Podpowiadamy, jak piec zdrowo i przygotować grilla na piątkę.
Z myślą o amatorach grillowania, firma ZM Pekpol poszerzyła portfolio produktów z linii „Grillowa uczta”. Nowa pozycja w grillowej ofercie to „Kiełbaski mazurskie”, dostępne w dwóch wersjach: wędzonej i parzonej, produkowane w formie przewieszanej. Kiełbaski są atrakcyjne w formie – cieńsze od tradycyjnej kiełbasy, przez co szybciej się pieką.
Uwielbiasz grillować na świeżym powietrzu, a tradycyjna kiełbasa już ci się znudziła? Wrzuć na ruszt smakowite „Paluszki grillowe” od ZM Pekpol. Cienkie i soczyste kiełbaski grillowe w naturalnej osłonce dostępne są w dwóch wariantach: klasyczne i z przyprawami. „Paluszki grillowe” to świetna alternatywa dla tradycyjnej kiełbasy.
Grill to dziś najbardziej popularna forma biesiadowania pod gołym niebem. Wprawdzie w doborowym towarzystwie rodziny i znajomych, wszystko smakuje wybornie, to jednak warto przemyśleć, co i w jakiej formie wrzucimy na ruszt. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi poradami i przepisami, dzięki którym grillowanie będzie pyszne i łatwe!
W ofercie grillowej znajdziecie Państwo standardowe produkty jak np. kiełbasa ostrołęcka, kaszanka gryczana czy kiszka ziemniaczana jak również nowości paluszki grillowe w dwóch wersjach smakowych, kiełbaski mazurskie. Produkty pakowane są w formy dogodne dla klienta zarówno opakowania hurtowe jak i opakowania rodzinne. W okresie grillowym na wybrany asortyment będą prowadzone akcje promocyjne.
Koszyczek ze święconką to nieodłączny element Świąt Wielkanocnych. Musimy pamiętać, że jego zawartość nie może być przypadkowa. Wszystko, co się w nim znajduje ma znaczenie symboliczne, dlatego produkty powinny być dobrane zgodnie z tradycją. W zależności od regionu Polski koszyczek może wyglądać trochę inaczej, jednak jest lista podstawowych wyrobów, które należy w nim umieścić. Sprawdź, czego nie może zabraknąć w wielkanocnej święconce i jakie jest znaczenie poszczególnych pokarmów.
Jednym z przykazań naszej diety powinno być zalecenie wynikające z powiedzenia „śniadanie jedz jak król, obiad jak książę, kolację jak żebrak”. Warto wiedzieć nie tylko, co jeść, ale też kiedy i jak spożywać posiłki. Większość Polaków je natomiast rano niewiele bądź w ogóle, co może negatywnie wpływać na zdrowie i samopoczucie. Sprawdź, jakie korzyści płyną z dbałości o śniadanie – oto 5 argumentów, dla których warto jeść drugi posiłek, jeszcze przed obiadem.
![]() |
Branżowy program promocji Nr POIG.06.05.02-00-149/12-00 Projektu „ Rozwój eksportu czynnikiem wzrostu poziomu konkurencyjności firmy W ramach poddziałania 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji działania 6.5 Promocja polskiej gospodarki osi priorytetowej 6 Polska gospodarka na rynku międzynarodowym Programu Operacyjnego Innowacyjna gospodarka, 2007-2013 |
![]() |
Zakłady Mięsne ”PEKPOL Ostrołęka” Spółka Akcyjna w Ławach, ul. Przemysłowa 31, 07-410 Ostrołęka NIP 758-000-01-14 REGON 55002397 Zarejestrowana pod nr KRS 0000029756 w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy i kapitał wpłacony: 31 355 320 zł |
||
Administratorem danych osobowych są Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A., ul. Przemysłowa 31, Ławy, 07 - 410 Ostrołęka |
||
Na podstawie art. 4c ustawy z dnia 8 marca 2013r. o przeciwdziałaniu nadmiernym opóźnieniom w transakcjach handlowych Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. oświadczają, iż posiadają status dużego przedsiębiorcy w rozumieniu przepisów ustawy. |