Infolinia +48 29 764 11 01

Aktualności

ZAPYTANIE OFERTOWE

Przyjmujemy oferty przygotowania oraz wydruku materiałów informacyjno-promocyjnych w języku angielskim w formie broszury.Oferta obejmuje projekt graficzny, skład i przygotowanie do druku oraz druk materiałów.

ZAPYTANIE OFERTOWE SIAL PARYŻ 2014

Przyjmujemy oferty na kompleksową organizację Udziału w Międzynarodowych Targach Żywności SIAL PARYŻ 2014, które odbędą się w dniach 19-23 października 2014r. w Paryżu. W związku z realizacją projektu będącego częścią Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Poddziałanie 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji współfinansowanego przez Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego.

Jesteś miłośnikiem grillowania? Sprawdź, jak grillować smacznie i zdrowo!

Uwielbiamy grillować – to w sezonie wiosenno-letnim najpopularniejsza forma relaksu. Głównie w weekendy, ale zdarza się też spontaniczny grill w tygodniu. To okazja, by spędzić czas w towarzystwie przyjaciół czy rodziny i zjeść aromatyczne potrawy z rusztu. Aby ich pieczenie zakończyło się kulinarnym sukcesem, warto przestrzegać kilka zasad. Podpowiadamy, jak piec zdrowo i przygotować grilla na piątkę.

Nowość na grilla! Smakowite „Kiełbaski mazurskie” z linii „Grillowa uczta” od ZM Pekpol

Z myślą o amatorach grillowania, firma ZM Pekpol poszerzyła portfolio produktów z linii „Grillowa uczta”. Nowa pozycja w grillowej ofercie to „Kiełbaski mazurskie”, dostępne w dwóch wersjach: wędzonej i parzonej, produkowane w formie przewieszanej. Kiełbaski są atrakcyjne w formie – cieńsze od tradycyjnej kiełbasy, przez co szybciej się pieką.

Nowość na grilla! Zamiast tradycyjnej kiełbasy, wrzuć na ruszt „Paluszki grillowe” ZM Pekpol

Uwielbiasz grillować na świeżym powietrzu, a tradycyjna kiełbasa już ci się znudziła? Wrzuć na ruszt smakowite „Paluszki grillowe” od ZM Pekpol. Cienkie i soczyste kiełbaski grillowe w naturalnej osłonce dostępne są w dwóch wariantach: klasyczne i z przyprawami. „Paluszki grillowe” to świetna alternatywa dla tradycyjnej kiełbasy.

Rozpoczynamy sezon grillowy !

Grill to dziś najbardziej popularna forma biesiadowania pod gołym niebem. Wprawdzie w doborowym towarzystwie rodziny i znajomych, wszystko smakuje wybornie, to jednak warto przemyśleć, co i w jakiej formie wrzucimy na ruszt. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi poradami i przepisami, dzięki którym grillowanie będzie pyszne i łatwe!

Grill 2014

W ofercie grillowej znajdziecie Państwo standardowe produkty jak np. kiełbasa ostrołęcka, kaszanka gryczana czy kiszka ziemniaczana jak również nowości paluszki grillowe w dwóch wersjach smakowych, kiełbaski mazurskie. Produkty pakowane są w formy dogodne dla klienta zarówno opakowania hurtowe jak i opakowania rodzinne. W okresie grillowym na wybrany asortyment będą prowadzone akcje promocyjne.

Jak przygotować koszyczek wielkanocny?

Koszyczek ze święconką to nieodłączny element Świąt Wielkanocnych. Musimy pamiętać, że jego zawartość nie może być przypadkowa. Wszystko, co się w nim znajduje ma znaczenie symboliczne, dlatego produkty powinny być dobrane zgodnie z tradycją. W zależności od regionu Polski koszyczek może wyglądać trochę inaczej, jednak jest lista podstawowych wyrobów, które należy w nim umieścić. Sprawdź, czego nie może zabraknąć w wielkanocnej święconce i jakie jest znaczenie poszczególnych pokarmów.

Śniadanie jedz jak król…

Jednym z przykazań naszej diety powinno być zalecenie wynikające z powiedzenia „śniadanie jedz jak król, obiad jak książę, kolację jak żebrak”. Warto wiedzieć nie tylko, co jeść, ale też kiedy i jak spożywać posiłki. Większość Polaków je natomiast rano niewiele bądź w ogóle, co może negatywnie wpływać na zdrowie i samopoczucie. Sprawdź, jakie korzyści płyną z dbałości o śniadanie – oto 5 argumentów, dla których warto jeść drugi posiłek, jeszcze przed obiadem.

7
Branżowy program promocji
Nr POIG.06.05.02-00-149/12-00
Projektu „ Rozwój eksportu czynnikiem wzrostu poziomu konkurencyjności firmy W ramach poddziałania 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji działania 6.5 Promocja polskiej gospodarki osi priorytetowej 6 Polska gospodarka na rynku międzynarodowym Programu Operacyjnego Innowacyjna gospodarka, 2007-2013

Zakłady Mięsne ”PEKPOL Ostrołęka” Spółka Akcyjna
w Ławach, ul. Przemysłowa 31, 07-410 Ostrołęka NIP 758-000-01-14 REGON 55002397 Zarejestrowana pod nr KRS 0000029756 w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego. Kapitał zakładowy i kapitał wpłacony: 31 355 320 zł

Administratorem danych osobowych są Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.,
ul. Przemysłowa 31, Ławy, 07 - 410 Ostrołęka

Na podstawie art. 4c ustawy z dnia 8 marca 2013r. o przeciwdziałaniu nadmiernym opóźnieniom w transakcjach handlowych Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” S.A. oświadczają, iż posiadają status dużego przedsiębiorcy w rozumieniu przepisów ustawy.