Infolinia +48 29 764 11 01

Nagrody i wyróżnienia

Mięsa Mojej Mamy Nagrodzone przez Instytut Przemysłu Mięsnego

Schab, łopatka, karkówka i boczek z linii Mięsa Mojej Mamy zostały odznaczone tytułem „Produkty Najwyższej Jakości w Przemyśle Mięsnym”. Z przyjemnością informujemy, że nasza linia Mięsa Mojej Mamy – schab, łopatka, karkówka i boczek zostały odznaczone w prestiżowym konkursie pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, organizowanym przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolniczo – Spożywczego im. Pr of. Wacława Dąbrowskiego tytułem „Produkty Najwyżej Jakości w Przemyśle Mięsnym WIOSNA 2016”.

Kurpiowskie specjały nagrodzone przez instytut przemysłu mięsnego

Schab, baleron i boczek z linii Kur­piowskie Specjały zostały odzna­czone tytułem „Produkty Najwyżej Jakości w Przemyśle Mięsnym”, zaś Szynka otrzymała Złoty Medal – jako najlepszy produkt ze wszystkich zgłoszonych do oceny.

ZM Pekpol z nowymi certyfikatami: BRC, IFS i ISO 22000

Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” wciąż się doskonalą. Potwierdzeniem tego faktu są ostatnio uzyskane certyfikaty BRC, IFS i ISO 22000 dotyczące systemu bezpieczeństwa zarządzania żywnością.

Kolejne wyróżnienie dla produktów ZM Pekpol

Jury konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2014, po raz kolejny uznało wysoką jakość wyrobów ZM Pekpol. Wyróżniono dwa produkty z portfolio firmy: „Golonkę pieczoną” i „Kiełbasę podwawelską oryginalną”, która produkowana jest od początku istnienia Zakładów. Honorowy patronat nad konkursem, który organizuje Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Produkty ZM Pekpol najwyższej jakości w przemyśle mięsnym!

Nagrody i miano „Produktu najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” JESIEŃ 2012 otrzymały Mini Kabanosy Chorizo i Szynka Dębowa ZM Pekpol. Specjały firmy z Ostrołęki zostały wyróżnione przez Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego. Były najlepsze spośród kilkudziesięciu zgłoszonych.

Parówki Paryżanki - Najlepsze w Polsce po raz kolejny !

Parówki Paryżanki już po raz drugi zostały uhonorowane tytułem "Najlepsze w Polsce", w Konsumenckim Konkursie Jakości Produktów. Nagroda cieszy tym bardziej, że przyznają ją sami konsumenci.

Produkty dębowe Pekpol wyróżnione dyplomem przez Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego

24 listopada 2011 roku Zakłady Mięsne Pekpol S.A. z Ostrołęki po raz kolejny zostały wyróżnione za produkty najwyższej jakości. Tym razem odznaczenie dla firmy przyznał Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego podczas XXXVI edycji konkursu "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym" JESIEŃ 2011.

Diamenty Forbesa 2011

Tylko oszlifowany diament świeci, czyli zasłużone Diamenty Forbesa dla Zakładów Mięsnych „Pekpol Ostrołęka” S.A.

1
Branżowy program promocji
Nr POIG.06.05.02-00-149/12-00
Projektu „ Rozwój eksportu czynnikiem wzrostu poziomu konkurencyjności firmy W ramach poddziałania 6.5.2. Wsparcie udziału przedsiębiorców w programach promocji działania 6.5 Promocja polskiej gospodarki osi priorytetowej 6 Polska gospodarka na rynku międzynarodowym Programu Operacyjnego Innowacyjna gospodarka, 2007-2013